Zodra ik lid word:

Terug naar Help index


Hoe kan ik contact opnemen met andere leden?

 1. Log in op HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating
 2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Klik op de knop "Inloggen."
 4. Vind het profiel waar u contact mee zou willen hebben.
 5. Wanneer u zich op het profiel van het lid bevindt, scroll omlaag naar het e-mailformulier "Stuur gebruiker een e-mail" of klik op de link "Stuur een e-mail" in het onderdeel "Reageer."
 6. Schrijf een onderwerp en een bericht.
 7. Vink indien gewenst de vakjes "Vink aan om een kopie van het bericht te bewaren," "Vink aan om een kopie van uw profiel mee te sturen," "Vink aan om e-mail te ontvangen wanneer gelezen" of "Uitnodigen tot mijn Netwerk" aan (optioneel).
 8. Vul het Bevestigingsnummer in.
 9. Klik op de knop "Klik om het bovenstaande bericht te verzenden."


Hoe kan ik naar andere leden zoeken?

 1. Log in op HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating.
 2. Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
 3. Klik op de link "Zoeken" in de navigatiebalk.
 4. U kunt zoeken op de gebruikersnaam van een lid (of "alias") of u kunt het beschikbare formulier gebruiken om te zoeken op de door u geselecteerde criteria.
 5. Klik op de knop "Zoeken".
 6. Als u een zoekinstelling zou willen bewaren, vul dan een titel in voor de zoekopdracht en klik op "Bewaren" (uitsluitend voor Premium leden).


Hoe kan ik e-mails van andere leden ontvangen?

Wanneer u een e-mail ontvangt, zal deze verschijnen in uw gratis Berichtencentrum. Om uw Berichtencentrum te openen:

 1. Log in op uw account.
 2. Klik op Postvak IN in de navigatiebalk bovenaan.

Dit zal uw Postvak IN openen en alle ontvangen berichten weergeven (kopieën van verzonden berichten kunnen in uw map 'Verzonden Berichten' worden gevonden).


Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord of gebruikersnaam ben vergeten?

Klik gewoon hier voor ons automatische wachtwoord/alias formulier.

N.B.: Indien u uw e-mail adres pas heeft gewijzigd, zal HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating uw nieuwe adres verifiëren door het wijzigen van uw wachtwoord en het verzenden van uw nieuwe wachtwoord naar uw nieuwe e-mail adres.


Wat moet ik doen als ik een melding krijg dat mijn wachtwoord incorrect is?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw wachtwoord en gebruikersnaam niet overeenkomen. Gebruik de "terug" knop van uw browser om terug te keren naar het inlogscherm. Verwijder de gegevens in de velden en vul uw inloggegevens opnieuw in. Als u nog altijd niet kunt inloggen, dan raden wij u aan het geautomatiseerde wachtwoord/gebruikersnaam opzoekformulier te gebruiken. Andere redenen zouden kunnen zijn:

 • Uw account werd verwijderd tijdens het beoordelingsprocess. Controleer alstublieft uw e-mails voor een notificatie over deze zaak.
 • U heeft uw account aangepast en heeft een nieuw wachtwoord. Controleer alstublieft uw e-mails voor uw nieuwe wachtwoord en probeer opnieuw in te loggen.
 • Verwijder de cache van uw webbrowser en zorg ervoor dat u geen favoriet of Hotlist-link gebruikt.


Ik krijg geen wachtwoord en ook geen andere e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating!

De meeste e-mailproviders gebruiken nu standaard anti-spam software. Helaas, want vanwege het grote aantal e-mails dat HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating verstuurt, kan uw e-mailprovider sommige berichten van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating als spam beoordelen. Om ervoor te zorgen dat u alle e-mails van andere leden en aankondigingen en updates van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating zult ontvangen, selecteer alstublieft uw e-mailprovider in de onderstaande lijst en volg de instructies.

Een opmerking over het ontvangen van e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating:
Van tijd tot tijd zou u op één dag een groot aantal e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating kunnen ontvangen. Zelfs als u geen zin heeft om al deze e-mails in één keer te lezen, markeer deze berichten van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating alstublieft niet als ongewenst of spam. Doet u dat wel, dan worden alle toekomstige e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating als spam gezien en zult u ze niet ontvangen.

Selecteer uw e-mailprovider:

Hotmail
1. Klik niet op de knop "Ongewenst" wanneer u e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating bekijkt. Als u één van de e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating als ongewenst markeert, dan zullen alle andere berichten van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating automatisch in uw map met ongewenste e-mails worden bezorgd en worden verwijderd.

2. Controleer uw map met Ongewenste E-mails. Als u een e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating in uw map met ongewenste e-mails vindt, open dan de e-mail en klik op de knop "Gewenst."

3. Volg de volgende stappen om er zeker van te zijn dat u alle toekomstige e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating zult ontvangen:

  a) Klik op "Opties" rechts bovenaan uw postvak IN.

b) Selecteer de optie, "Veilige en geblokkeerde afzenders."

c) Klik op de link, "Veilige mailinglijsten."

d) Vul "adultfriendfinder.com" in in het adresveld.

e) Klik op de knop "Aan lijst toevoegen."

f ) Klik op "OK" wanneer het adres dat u invulde in de veilige mailinglijsten staat.

meer informatie
Yahoo! Mail
1. Klik niet op de knop "Spam" wanneer u een e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating bekijkt. Door een e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating als spam te markeren, kan het voorkomen dat u toekomstige e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating niet meer zult ontvangen. Als u per ongeluk op de knop “Spam” heeft geklikt, zoek dan de e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating op in uw map met Spam e-mails en klik op de knop "Geen Spam" bovenaan in de map met Spam e-mails."

2. Voeg de e-mailadressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating toe aan uw adresboek door de volgende stappen te volgen:

  a) Vanaf uw Postvak IN, selecteer "Toevoegen" in het keuzemenu"Adressen."

Of klik op de knop "Contactpersoon toevoegen."

b) Voeg alle e-mailadressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating uit e-mails die u heeft ontvangen toe in het veld "E-mail." Een aantal veelgebruikte e-mailadressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating zijn:
 • billing@adultfriendfinder.com
 • cupid@adultfriendfinder.com
 • invite@adultfriendfinder.com
 • password@adultfriendfinder.com
 • team@adultfriendfinder.com
 • gold@adultfriendfinder.com
 • silver@adultfriendfinder.com
c) Klik op de knop "Bewaren."

meer informatie
America Online (AOL)
1. Klik niet op de knop "Spam Melden" wanneer u een e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating bekijkt. Door een e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating als spam te melden zult u voorkomen dat u toekomstige e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating ontvangt.

2. Als u per ongeluk op de knop "Spam Melden" heeft gedrukt, zoek dan de e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating op in uw map Spam en klik op de knop "Dit is geen spam" bovenaan de map Spam.

3. Om u ervan te verzekeren dat u alle toekomstige e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating zult ontvangen, voeg de e-mailadressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating toe aan uw AOL Adressenboek door de volgende stappen te volgen:

  a) Klik op "Adressen" bovenaan uw AOL Mailbox.

b) Klik op "Nieuw" en selecteer in het keuzemenu "Nieuw Contact."

c) Voer de e-mail van adressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating in de velden E-mail 1 en E-mail 2 in, zoals hieronder getoond word.

d) Klik op de "Bewaren" onderaan de pagina.

4. U kunt ook uw spamfilter instellen door de volgende stappen uit te volgen:

  a) Klik rechts bovenaan de pagina op"Instellingen."

b) Kies "Spambeheer" in de lijst en klik op de knop "Beheer van wie ik e-mail ontvang".

c) U kunt "Alleen e-mail toestaan van mensen die ik ken," aangezien u HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating heeft toegevoegd aan uw adressenboek.

N.B.: Als u de optie "Alleen e-mail toestaan van zenders in mijn lijst aangepaste verzenders," kiest, zorg er dan voor dat u op de link voor de lijst aangepaste verzenders klikt en de e-mail van adressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating die u heeft ingevoerd in uw adressenboek toevoegt. Echter, als u kiest voor de optie "Blokkeer e-mail van alle zenders in mijn lijst aangepaste verzenders," zorg er dan voor dat er GEEN e-mail van adressen van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating in de lijst staan. Als u de optie "Alleen e-mail toestaan van AOL en AIM leden" of de "Blokkeer e-mail van alle verzenders" kiest, dan zult u GEEN e-mail van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating ontvangen.

d) Klik onderaan de pagina op de knop "Bewaren."

meer informatie
Gmail
1. In het onderdeel "Snelle Contacten" aan de linkerkant, klik op "Contactpersoon Toevoegen." In het tekstveld dat vervolgens wordt weergegeven, vult u elk van de volgende e-mailadressen in en klikt u op de knop "Bewaren" elke keer dat u een adres heeft ingevuld.
 • billing@adultfriendfinder.com
 • cupid@adultfriendfinder.com
 • invite@adultfriendfinder.com
 • password@adultfriendfinder.com
 • team@adultfriendfinder.com
 • gold@adultfriendfinder.com
 • silver@adultfriendfinder.com
2. Het is een goed idee om regelmatig uw mappen met spam, junk en geblokkeerde e-mails na te gaan om te zien of er per ongeluk berichten van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating in terecht zijn gekomen.

meer informatie
Microsoft Network (MSN)
1. Klik op "Junk E-mail" links onderaan het Postvak IN.

2. Selecteer de derde link voor Bewakingsinstellingen: "Veilige Lijst."

3. Voer de volgende e-mailadressen in in het "E-mail" veld van het pop-upvenster:
 • billing@adultfriendfinder.com
 • cupid@adultfriendfinder.com
 • invite@adultfriendfinder.com
 • password@adultfriendfinder.com
 • team@adultfriendfinder.com
 • gold@adultfriendfinder.com
 • silver@adultfriendfinder.com
4. Klik op de knop "Bewaren."


Microsoft Outlook
1. Klik in het menu Extra op "Opties".

2. Op het tabblad "Voorkeuren," onder E-mail, klik op "Junk E-mail".

3. Klik op het tabblad "Veilige Verzenders" of "Veilige Ontvangers."

4. Klik op "Toevoegen."

5. Voeg de volgende e-mailadressen toe:
 • billing@adultfriendfinder.com
 • cupid@adultfriendfinder.com
 • invite@adultfriendfinder.com
 • password@adultfriendfinder.com
 • team@adultfriendfinder.com
 • gold@adultfriendfinder.com
 • silver@adultfriendfinder.com
6. Klik op de knop "OK."


Andere providers of e-mailprogramma’s (bijv. Thunderbird)
1. Voeg de volgende adressen toe aan het adressenboek of veilige lijsten voor uw provider:
 • billing@adultfriendfinder.com
 • cupid@adultfriendfinder.com
 • invite@adultfriendfinder.com
 • password@adultfriendfinder.com
 • team@adultfriendfinder.com
 • gold@adultfriendfinder.com
 • silver@adultfriendfinder.com
2. Het is een goed idee om uw mappen met spam, junk en geblokkeerde e-mails regelmatig te controleren om te zien of er per ongeluk berichten van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating in terecht zijn gekomen.Ik krijg geen wachtwoord en ook geen andere e-mails van HotSwinger.nl Hot Swinger - Hot Swingers Dating!

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?
Hoe kan ik een suggestie voor een verbetering indienen?